Puck
Puck
dot separator

PUCKSCHOOL
WORKSHOPS & LEZINGEN

Hieronder vind je een overzicht van wat wij zoal aanbieden aan workshops en lezingen in de Puckschool.

Het programma voor de komende maanden vind je op de kalender.

Bovendien kan elke workshop of lezing privé aangevraagd worden op een datum naar keuze. De prijs varieert dan naargelang de grootte van de groep. Je vindt alle infomatie daarover op de pagina van de betreffende workshop.

De Sript As Methode of SAM is een effectieve en heel makkelijke coachingmethode. Je krijgt meer inzicht in oude, negatieve patronen en leert deze om te buigen tot positieve krachten. Een eerste kennismaking.

dot separator

Heerlijk ontspannen, lekker comfortabel liggen, laat je meenemen op een wonderlijke reis doorheen je bewustzijn tijdens deze geleide meditatie. Zo kom je tot een diepe ontspanning, helend voor lichaam en geest.

dot separator

Zondag 18 december vieren we de wedergeboorte van het licht. Vanaf de start van de winter beginnen de dagen weer te lengen en kunnen we beginnen uitkijken naar de lichte seizoenen en weer een nieuw jaar. Tijd om oude zaken af te sluiten en nieuwe plannen en voornemens te maken. We geven deze extra kracht door ze neer te zetten in een gezellig ritueel.

dot separator

In deze interactieve lezing leer je de basisprincipes van een open en geweldloze communicatie. Je leert hoe je kan spreken vanuit je hart, op een open en eerlijke manier en altijd met begrip en respect voor de andere partij.

dot separator

Een verhaal spreekt tot de verbeelding. Het verhaal van de eekhoorn en de olifant doet ons nadenken over wie wij willen zijn en hoe we met de anderen kunnen omgaan.

dot separator

Wat hebben de kaarten je te vertellen over jouw leven en de kansen die voor je liggen? In deze leuke mini workshopreeks krijg je een eerste kennismaking met de kaarten van Mlle Lenormand en hoe je deze kan gebruiken.

dot separator

OVER

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Email adres*

BEZOEK ONS

CONNECTEER

©2016 DE PUCKSCHOOL      | WEBDESIGN : INTERTWINE ISM WEBFOCUS | POWERED BY KARDASH & SONS

EINDERTSTRAAT 18 - 3581 BEVERLO (BERINGEN) - LIMBURG