Puck
Puck
dot separator

WIE IS PUCK?

VISIE

Puck is geïnspireerd op de figuur van Puck uit "Midzomernachtsdroom" van William Shakespeare. Hij is de trouwe dienaar van de elfenkoning Oberon en wint met zijn fratsen de sympathie van het publiek.

Puck is speels, lief en soms een beetje stout, want hij daagt anderen graag uit. Puck is ook moedig, stevig en veerkrachtig. Puck is altijd en overal zichzelf. Puck aanvaardt ook alle anderen zoals zij zijn, iedereen is veilig bij Puck. Op een speelse manier stimuleert hij iedereen om, net zoals hij, helemaal zichzelf te zijn. En dat doet hij met veel geduld, humor en liefde, want daar heeft Puck een oneindige voorraad van!

MISSIE

Puck is er om iedereen die wilt te helpen bevrijden van wat is aangeleerd en niet bij het eigen zelf hoort en op die manier voldoende veerkracht te ontwikkelen om vanuit zijn eigen intuïtie en gevoel de weg naar zijn eigen legende te vinden en te durven gaan.

Eigen legende: Je eigen legende is zoiets als jouw levensmissie. ze sluit aan bij jouw talenten en persoonlijkheid, ze hoort bij wie jij bent.

EIGEN LEGENDE

Je eigen legende is zoiets als jouw levensmissie. ze sluit aan bij jouw talenten en persoonlijkheid, ze hoort bij wie jij bent.

Wanneer je je eigen legende leeft, raak je vanzelf geïnspireerd, ben je blij en gelukkig en is elke dag een feest. Iedereen heeft een eigen legende.

OVER

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Email adres*

BEZOEK ONS

CONNECTEER

©2016 DE PUCKSCHOOL      | WEBDESIGN : INTERTWINE ISM WEBFOCUS | POWERED BY KARDASH & SONS

EINDERTSTRAAT 18 - 3581 BEVERLO (BERINGEN) - LIMBURG