Veerkracht Yoga....
Voor meer lichamelijke veerkracht
Voor meer mentale veerkracht
Voor een open geest
Voor een betere focus en concentratie
Voor een beter contact met je lichaam
Voor een betere ademhaling
Voor een totaal nieuwe ervaring!

volgende

PUCKSCHOOL | WEKELIJKSE LESSEN

VEERKRACHT YOGA

Wekelijkse lessen op woensdag.

VEERKRACHT YOGA GROEPSLESSEN

UURROOSTER EN PRIJZEN:

Elke woensdag om 20.30 u (nog 1 plaats)

Een les duurt 55'.

bullet

MEER INFO

VEERKRACHT YOGA:

De lessen Veerkracht Yoga zijn een beetje een uitdaging. Voor je lichaam, je geest, maar vooral voor je ego. Laat alle vooroordelen over hoe je hoort te bewegen en hoort te zijn los. We gaan bewegen op het ritme van onze ademhaling, dan snel, dan traag, chanten, zingen en mediteren. En we gaan vooral voelen wat dat met ons doet.

Tijdens deze lessen werken we elke keer rond een bepaalde chakra, één van de 7 belangrijkste energiecentra in je lichaam. We doen oefeningen die deze chakra vrij maken en de energie weer laat stromen en mediteren op thema's die bij deze chakra horen.

De oefeningen en meditaties komen vooral uit de Kundalini Yoga, maar er zitten ook andere invloeden in. Uiteindelijk krijg je een stevige workout, voor het lichaam, maar ook voor de geest. En uiteraard voor het ego. Want je zal in het begin zeker met momenten vinden dat het maar belachelijk is, wat je daar zit te doen. Maar als je het toelaat, zal je gaandeweg merken dat deze gekke oefeningen wel degelijk hun nut hebben. Zal je merken dat je steeds dichter bij je ware zelf komt. En steeds veerkrachtiger in het leven komt te staan. Bovendien is deze vorm van yoga uitstekend voor je humeur en iedereen weet, lachen is gezond!

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximum 12 personen.

Je kan op elk moment instappen, het enige wat je moet doen is je aanmelden op info@puckschool.be of 011/402737 of via de knop op deze pagina.

bullet

LESGEVER

Elise V. is al lang een grote fan van zowel Yoga als Pilates. Dankzij deze bewuste vormen van lichaamsbeweging is zij verlost geraakt van haar rugproblemen, slaapt ze veel beter en voelt ze zich sterk en energiek. Door de jaren heen heeft ze zo haar eigen Pilates en Yoga ontwikkeld, waarin ze het beste en het leukste brengt uit haar eigen ervaring.