Puck
Puck
dot separator

PUCK MAATWERK

vorige     volgende

SCRIPT-AS-METHODE

Ieder mens heeft vroeg of laat te maken met scheefgegroeide relaties of overtuigingen, met blokkades, met verhoudingen waar je je helemaal niet meer gelukkig mee voelt. Heel vaak zijn deze gegroeid in lang vervlogen tijden en soms weet je zelfs niet meer waar ze ontstaan zijn. Of het zijn patronen die overgenomen zijn van personen of familie en die je helemaal geïntegreerd hebt, terwijl ze niet echt bij je passen. Of het zijn gewoonten die je hebt opgebouwd in de loop der jaren, zonder ze in vraag te stellen.
Wellicht herken je dit allemaal wel in je eigen leven.

De script as methode stelt zich tot doel om je meer en meer bewust te worden van deze patronen en gewoonten. Als door dit proces de oorzaak ontdekt wordt, is het ook mogelijk deze ingewortelde patronen om te keren en te veranderen. Op die manier verdwijnt er heel wat ballast uit je leven en kan je weer vrij en ongedwongen jezelf zijn. Het lijkt of je zo je dna verandert en je bij je diepste zelf uitkomt.

Het SAM proces verloopt in 7 stappen, die je telkens dichter bij jezelf brengen en door de opgestapelde lagen heen graven naar je ondergesneeuwde echte ik.

De sterke kant van SAM is dat je hele persoon wordt aangesproken, niet enkel je gedachten in woord en gesprek. Door te kleuren ontstaat er meer evenwicht in de hersenen en spreek je ook je verbeeldingskracht en je gevoel sterker aan. De 17 kleuren hebben een betekenis die je helpen duidelijk maken waar het echte probleem zit.

SAM maakt je hoofd en je emoties vrijer, lost ballast op en stelt je in staat om oude gewoonten om te keren en zo gelukkiger te worden. Want je achterhaalt wat er echt bij je past en wie je echt bent!
Met 1 SAM proces is wellicht niet het hele probleem opgelost, want vaak stoot je nadien om onderliggende blokkades. Dan kan je deze ook weer opnemen en pellen we samen de bovenlagen af, tot we bij de kern uitkomen…. Zo wordt SAM een vriend die je kan raadplegen en die je helpt te voelen wat echt is, en die je telkens weer op een dieper spoor naar jezelf zet.

bullet

Duur

Kostprijs

Locatie

Contact

min. 60 minuten

60 euro

Elise Pieck

Lazarijstraat 103
3294 Molenstede
liespieck@gmail.com
0477/358833

bullet

THERAPEUT

Elise P. volgde een opleiding tot script-as-therapeut, bij ria Matheussen, die deze coachingmethode ontwikkelde.

Puck

OVER

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Email adres*

BEZOEK ONS

CONNECTEER

©2016 DE PUCKSCHOOL      | WEBDESIGN : INTERTWINE ISM WEBFOCUS | POWERED BY KARDASH & SONS

EINDERTSTRAAT 18 - 3581 BEVERLO (BERINGEN) - LIMBURG