Puck
Puck
dot separator

WEKELIJKSE LESSEN YOGA & PILATES

Puck brengt je in beweging in onze wekelijkse groepslessen yoga en pilates. We geven verschillende vormen van yoga, zodat er voor elk wat wils tussen zit. Een ding hebben al deze lessen gemeen: het zijn allemaal zeer bewuste vormen van lichaamsbeweging. Omdat je helemaal met je aandacht bij de oefening en bij je lijf moet blijven, train je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Een sterke en soepele geest in een sterk en soepel lichaam, daar gaan we voor!

Klik op de titel voor meer informatie, lesrooster en prijzen.

Pilates is een rustige en bewuste manier van lichaamstraining. Oefeningen worden in opgelegde lichaamshoudingen uitgevoerd met een zeer bewuste ademhaling. Nadruk van de trainng ligt op het 'Powerhouse', het centrum van je kracht: buikspieren, lage rug en bekken.

dot separator

Een les Relaxatie Yoga en Meditatie is eigenlijk een cadeautje aan jezelf. Dit uur is helemaal van jou. We doen eenvoudige, ontspannende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties. Het tempo van de les ligt laag en we eindigen altijd met een ontspanningsmeditatie. Super zen!

dot separator

Graag wat meer uitdaging? De lessen Veerkracht Yoga dagen je lichaam, je geest en vooral je ego uit. Als je erin slaagt dat ego even opzij te zetten en jezelf toe te laten helemaal in de les te komen, zal je een diepgaand effect ervaren. Dat effect zorgt ervoor dat je vanaf nu weer een stuk veerkrachtiger in het leven staat.

dot separator

OVER

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Email adres*

BEZOEK ONS

CONNECTEER

©2016 DE PUCKSCHOOL      | WEBDESIGN : INTERTWINE ISM WEBFOCUS | POWERED BY KARDASH & SONS

EINDERTSTRAAT 18 - 3581 BEVERLO (BERINGEN) - LIMBURG