Puck
Puck
dot separator

MASSAGES EN MANUELE BEHANDELINGEN

Een massage of andere manuele behandeling bij Puck is altijd heerlijk om te ondergaan, zelfs al doet het af en toe een klein beetje pijn. Want dat is dan deugddoende pijn, waardoor het straks allemaal weer een heel stuk beter gaat voelen.
Je kan een behandeling ondergaan omdat je met een klacht zit, omdat je gespannen bent en moeilijk nog kan ontspannen of omdat je jezelf eens lekker in de watten wilt leggen. Een ding is zeker, je komt er altijd een beetje getransformeerd uit! Benieuwd? Waag eens iets en boek één van onze heerlijke massages of behandelingen.

Met duimen en vingers worden de energiebanen van het lichaam over de kleding heen gedrukt. Dit zet de zelfgenezende kracht van het lichaam in gang en brengt een diepe ontspanning.

dot separator

Met een combinatie van verschillende technieken worden spanningen en blokkades weggemasseerd. Het resultaat is een heerlijk licht en ontspannen gevoel.

dot separator

Het lichaam wordt met de handen en met 4 yogi malu mannetjes in verschillende bewegingen behandeld. Dit heeft tot bedoeling om harmonie te brengen en werkt ontspannend.

dot separator

Met een combinatie van verschillende technieken worden spanningen losgemasseerd.

dot separator

Met duimen en vingers worden reflexpunten op de voeten en vooral de voetzool gestimuleerd. Via deze reflexpunten werkt deze behandeling stimulerend en helend op lichaam en geest.

dot separator

Het lichaam wordt met de handen en met groene jadestenen in verschillende bewegingen behandeld. Dit heeft tot bedoeling om harmonie te brengen en werkt ontspannend.

dot separator

Het gezicht en het hoofd of de voeten en benen worden met de handen en met speciale kruidenstempels in verschillende bewegingen behandeld. Dit heeft tot bedoeling om te stimuleren en tegelijk werkt het ook ontspannend.
Deze massage kan gecombineerd worden met een edelsteenlegging op de chakra’s

dot separator

Een oorkaarsbehandeling maakt de geest even helemaal leeg en geeft een zeldzaam gevoel van totale ontspanning en geborgenheid.

dot separator

Lymfedrainage is een zachte massage die de afvoer van afvalstoffen en lymfe verbetert, de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes stimuleert, de organen beter doet werken en de celvernieuwing bevordert.

dot separator

Het lichaam wordt met de handen in verschillende bewegingen behandeld. Dit heeft tot bedoeling om harmonie te brengen en werkt ontspannend.

dot separator


dot separator


dot separator


dot separator


dot separator


dot separator


dot separator

OVER

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Email adres*

BEZOEK ONS

CONNECTEER

©2016 DE PUCKSCHOOL      | WEBDESIGN : INTERTWINE ISM WEBFOCUS | POWERED BY KARDASH & SONS

EINDERTSTRAAT 18 - 3581 BEVERLO (BERINGEN) - LIMBURG