Puck
Puck
dot separator

PUCK MAATWERK

vorige     volgende

BLOESEMTHERAPIE

Soms ben je even het evenwicht helemaal kwijt. Je voelt heel sterk aan dat het niet juist zit, maar je weet niet goed hoe je hier moet uitkomen. Hoe je van je negatieve gevoelens af moet raken. Hoe je weer bij je blije, positieve zelf kan geraken.
Dan kunnen de bloesems je weer op het juiste pad brengen. Een bloesemremedie is eigenlijk een homeopathisch middel dat werkt op het emotionele. Ze helpt je op een heel zachte manier om inzicht te krijgen in je beperkende en negatieve overtuigingen en om deze los te laten.
We gaan eerst even praten om duidelijkheid te krijgen in wat je dwars zit. Daarna worden bloesems op intuïtieve manier gekozen en kinesiologisch getest. De bloesem op zich zal al veel duidelijk maken over de mogelijke stappen die je kan ondernemen.
Als je wat sneller tot de kern wil gaan, kan je deze therapie combineren met een Alchemie of SAM sessie. Je zal aangenaam verrast zijn, hoe makkelijk je jezelf kan veranderen!

bullet

Duur

Kostprijs

Locatie

Contact

Eerste sessie ongeveer een uur, een opvolgsessie duurt een half uur

Eerste sessie: 60 euro, opvolgsessie: 35 euro

De Boerderie

Eindertstraat 18
3581 Beverlo
vanessa.luyten@pandora.be
0495/202739

bullet

THERAPEUT

Tijdens haar opleiding gezondheidstherapeut maakte Elise voor het eerst kennis met de Bachbloesems. Nadat de eerste scepcis door ervaring overwonnen was, ging er een hele nieuwe wereld voor haar open. Ze ging verder op ontdekking, leerde op heel intuïtieve manier met de bloesems werken en breidde ook haar assortiment stevig uit. Vandaag is het één van de basiselementen geworden van haar werk als therapeut.

Puck

OVER

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Email adres*

BEZOEK ONS

CONNECTEER

©2016 DE PUCKSCHOOL      | WEBDESIGN : INTERTWINE ISM WEBFOCUS | POWERED BY KARDASH & SONS

EINDERTSTRAAT 18 - 3581 BEVERLO (BERINGEN) - LIMBURG