Puck
Puck
dot separator

PUCK MAATWERK

vorige     volgende

DE ALCHEMIE VAN PUCK

Heb je het gevoel vast te zitten? Zijn er bepaalde dingen die maar niet willen vlotten, frustraties, angsten, boosheid of verdriet dat als het ware aan jou blijft kleven? Heb je het gevoel dat je niet het leven leidt dat je graag zou willen? Kortom, je hebt het gevoel in een vicieuze cirkel te draaien en dat maakt je ongelukkig. Bovendien denk je dat er niets aan te doen is, dat het leven nu eenmaal zo is, en daar word je niet bepaald vrolijker van...

Wij hebben goed nieuws voor jou. Het kan anders. In de sessies van de Alchemie van Puck leer je hoe. We starten met een intuïtieve kaartlegging om de kern van het probleem te duiden. Daarna ga je kleuren. De coaches begeleiden je daarbij, stellen vragen, doen suggesties. Oorzaken van beperkende overtuigingen worden blootgelegd en omgekeerd. Je leven kan nu opnieuw beginnen op de manier waar jij voor kiest.

We werken met een combinatie van de Script As Methode en de SEDONA methode, die er beide op gericht zijn om beperkende gevoelens en overtuigingen los te laten. Het zijn speelse en makkelijke technieken, maar dat doet helemaal niks af aan hun efficiëntie. Op nog geen twee uur tijd kan je je leven een hele nieuwe kleur geven!

Tenslotte krijg je een bloesemremedie mee die je een beetje extra steun gaat geven in het kiezen van jouw pad.

bullet

Duur

Kostprijs

Locatie

Contact

90 tot 120 minuten

150 euro

De Boerderie

Eindertstraat 18
3581 Beverlo
info@deboerderie.be
011/402737

bullet

THERAPEUTEN

Elise V en Elise P hebben elkaar helemaal gevonden in deze unieke coaching. Ze vullen elkaar perfect aan, elk op haar eigen manier en met haar eigen technieken. Het resultaat is een coaching die niettegenstaande de speelse en lichte aanpak zeer snel zeer diep gaat en verbluffende resultaten geeft.

Puck

OVER

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Email adres*

BEZOEK ONS

CONNECTEER

©2016 DE PUCKSCHOOL      | WEBDESIGN : INTERTWINE ISM WEBFOCUS | POWERED BY KARDASH & SONS

EINDERTSTRAAT 18 - 3581 BEVERLO (BERINGEN) - LIMBURG