PUCKSCHOOL

De Puckschool is een plek waar je dingen leert en oppikt die je op weg helpen naar een voller, leuker en lichter leven.Ons motto is: 'Een vrije, sterke en veerkrachtige geest in een vrij, sterk en veerkrachtig lichaam.' Wat je voor je lichaam doet, doe je voor je geest en omgekeerd. In de Puckschool vind je dus zowel lessen rond lichaamsbeweging als spirituele en persoonlijke groei. Er zijn wekelijkse lessen, lesreeksen en korte workshops. Voor elk wat wils dus. Hieronder vind je een eerste opdeling.

Klik op de overeenkomstige titel voor de pagina met meer informatie.

Het programma voor de komende maanden vind je op de kalender.

Zowel de lessen Pilates als de verschillende Yoga benaderingen in onze groepslessen zijn allemaal bewuste vormen van lichaamsbeweging. Zoek diegene die je het meest aanspreekt en kom eens een les volgen. Of probeer ze gewoon allemaal want je moet het natuurlijk 'aan den lijve en den geest' ervaren om te weten wat het met je doet.

Stel je zit met iets. Je wil graag iets veranderen in je leven, je hebt het moeilijk met iets, je voelt je niet zo goed in je vel. Je voelt ook dat je hier alleen moeilijk uit kan geraken. En je weet niet goed waar naartoe voor hulp.

Misschien vind je die dan wel in één van onze inspiratietrajecten. Het doel hiervan is mensen bij elkaar te brengen die hulp zoeken rond een bepaald aspect in hun leven. Door hier onder begeleiding samen over te praten, oefeningen te doen, ideeën uit te wisselen doe je inspiratie op, terwijl je tegelijkertijd een inspiratiebron bent voor anderen. Aan de ene kant krijg je professioneel advies van onze begeleider en aan de andere kant krijg je tips en goede raad van ervaringsdeskundigen. Jij op jouw beurt kan dan weer een ander helpen die zich in een situatie bevindt waar jij al bent doorgegaan.

Voor wie eens een keertje iets wil uitproberen. Of wie zin heeft in een leuke en zinvolle middag of avond. Of wie zichzelf eens in de watten wil leggen. Er is altijd wel iets leuks te beleven of op te steken in onze korte workshops en lezingen.